Kuljetus Luokkala

Tyynelänkatu 29 A

94600 KEMI

y-tunnus: 10938465

Soita

+358 40 706 6453 / Juha

+358 400 893 391 / Matti

 

ajankohtaista

Kumppanuus OAK:n kanssa laajenee - PostNordin kuljetukset

Julkaistu //

PostNord on kilpailuttanut kuljetuskumppanuuden postinumeroalueella 90001–99999 ja päätynyt yhteistyöhön Oulun Autokuljetus Oy:n kanssa. Kumppanuus astuu voimaan 1.11.2019.

Kumppanuutemme Oulun Autokuljetus Oy:n (OAK) kanssa laajenee aloittaessamme yhteistyön PostNordin kuljetusten osalta Pohjois-Suomen alueella. Sopimuksen johdosta henkilökuntamme kasvaa noin 10:llä kuljetusalan ammattilaisella ja kuljetuskalustomme lisääntyy useilla yksiköillä.

PostNordilla on yhteensä 33 kuljetuskumppania, joiden myötä sen verkosto kattaa koko Suomen etelästä käsivarteen. Kumppaneille on määritelty tarkat ympäristövastuuta ja työoloja koskevat standardit, joita ne sitoutuvat noudattamaan. Näin PostNord tähtää tasalaatuiseen palveluun läpi Suomen.

PostNordin tiedote:
https://www.postnord.fi/tietoa-postnordista/ajankohtaista/tiedotteet/postnordille-uusi-kuljetuskumppani-pohjois-suomeen

Oulun Autokuljetus Oy

Oulun Autokuljetus Oy (OAK) on vuonna 1946 perustettu joustava ja laadukas kuljetusyritys. OAK on Suomen suurimpia kuljetus- ja maarakennusalan palveluntarjoajia ja sen kalustoon kuuluu noin 300 kuljetusyksikköä, jotka on varustettu reaaliaikaisen lämpötila- ja paikannusseurannan mahdollistavilla ajoneuvopäätejärjestelmillä. Tutustu lisää OAK:n tarjoamiin palveluihin: http://www.oak.fi/

PostNord

PostNord on johtava Pohjoismaihin, Pohjoismaista ja Pohjoismaissa tarjottavien viestintä- ja logistiikkaratkaisujen toimittaja. Varmistamme myös postipalvelut yksityishenkilöille ja yrityksille Ruotsissa ja Tanskassa. Asiantuntemuksemme ja vahvan jakeluverkostomme avulla luomme edellytykset tulevaisuuden viestinnälle, verkkokaupalle, jakelulle ja logistiikalle Pohjoismaissa. PostNordin osuus Pohjoismaiden logistiikkamarkkinoista on noin 10 prosenttia. Vuonna 2016 konsernilla oli 33 000 työntekijää, ja sen liikevaihto oli 4,1 miljardia euroa. Konsernin emoyhtiö on ruotsalainen julkinen yhtiö, ja sen pääkonttori sijaitsee Solnassa. Tutustu lisää PostNordin tarjoamiin palveluihin: https://www.postnord.fi/tietoa-postnordista/yritys